Hier vind je alle informatie over jouw carrière bij 's werelds grootste technologie distributeur.
Welkom bij Ingram Micro!

 

Per 1 November 2014 kun je solliciteren via onze carriereportal https://ingrammicroeu-careersnl.silkroad.com/

 

 

 

Ingram Micro B.V. is de wereldwijde marktleider in IT-distributie en logistieke services. Klanten zoals Staples, Media Markt en Bol.com bestellen dagelijks bij ons hun hard- en softwareproducten, netwerkoplossingen, onderdelen en accessoires. Natuurlijk doen ze dat met een reden want Ingram Micro biedt precies waar zij om vragen: goede voorraad, een vaste contactpersoon binnen de organisatie, marketing services, een scherp prijsbeleid én de beste en snelste levering van hun bestelling. We werken direct samen met onze klanten om de processen te optimaliseren en te digitaliseren.

Ingram Micro is wereldwijd actief in 146 landen en als enige IT-distributeur ook actief in Azië. Ingram Micro inc. staat hoog genoteerd in de Fortune-500. In Nederland heeft Ingram Micro 230 medewerkers in dienst. Het warehouse staat in Tilburg en ons verkoopkantoor is gevestigd in Nieuwegein.

Volg het Ingram Micro HR team via Facebook en Linkedin om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onze vacatures.